Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.renkaatkelinmukaan.fi, jonka sisällöstä vastaa konsulttitoimisto J Lahti Interaction. Seloste on laadittu 9.4.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että pääosin julkisella rahoituksella toteutettavien verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Ei-saavutettava sisältö: verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen (3).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi joko verkkolomakkeella:

https://www.renkaatkelinmukaan.fi/lomake.html?id=4...

tai sähköpostilla: info(at)renkaatkelinmukaan.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. AVI:n sivuilla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinvaihde 0295 016 000