Nokian Renkaat: Uusi Hakkapeliitta R5 -kitkarengas on puhtaasti turvallinen

26.01.2022

Uusi Hakkapeliitta R5 henkilöautoihin ja Hakkapeliitta R5 SUV katumaastureihin ja crossovereihin on tehty tuomaan tinkimätöntä turvallisuutta ja älykkäitä ajo-ominaisuuksia talven jokaiseen päivään. Uusi Hakkapeliitta R5 -tuotevalikoima on turvallisuutta puhtaimmassa muodossa: innovatiivinen yhdistelmä puhdasta talvipitoa, hiljaisuutta ja ajomukavuutta.

Nokian Renkaat tuo markkinoille uuden pohjoismaisten nastattomien talvirenkaiden lippulaivavalikoiman. Henkilöautoille ja katumaastureille suunniteltu uusi Hakkapeliitta R5 tuottaa ennennäkemättömän jääpidon ja mukavuuden sekä ympäristöystävälliset ajo-ominaisuudet erityisesti Pohjoismaiden talveen. Uusien tuotteiden erinomaiset talviturvallisuusominaisuudet ovat suoraa tulosta uudesta pintakuviosta, pitohiukkasten kaltaisista innovaatioista, tarkasta testauksesta ja määrätietoisesta tutkimuksesta.

”Tehtävämme on pitää kuljettaja ja matkustajat turvassa ja varmistaa ennustettava matka jokaisena talvipäivänä. Sää voi olla arvaamaton ja vaarallinen, mutta renkaat eivät saa olla. Jatkuva parantaminen sukupolvesta toiseen on juurtunut syvälle kehitysfilosofiaamme. Uudessa Hakkapeliitta R5:ssä olemme keskittyneet erityisesti ylivertaiseen talvipitoon ja hallittuun ajokäytökseen, jotka lisäävät ajomukavuutta ja minimoivat ympäristövaikutukset. Tuloksena on puhdasta ajonautintoa”, sanoo Nokian Renkaiden tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä.

Lue lisää...

29.09.2022Helsingin kaupunki: Nastarenkaiden käyttökielto alkaa Lönnrotinkadulla
20.09.2022Yle: Punaisen pölyn mysteeri - moottoririkkojen syynä asfaltissa käytetty oktomurske
14.09.2022Moottori: Aasialaismerkki yllätti Moottorin kitkarengastestissä
13.09.2022Helsingin kaupunki: Katupölyä voi ehkäistä talvirenkaan valinnalla − kitkarenkailla parempaa ilmanlaatua
12.09.2022Yle: Huonot renkaat vaikuttavat monen kuolonkolarin taustalla - rengasratsioita viidessä kaupungissa
07.09.2022Ilta-Sanomat: Miksi nastarenkaat sähköautossa voi olla huono ratkaisu?
10.08.2022Moottori: Sähköauton nastarengastesti - Hurja vääntö laittaa kumit koetukselle
25.04.2022HS: Nastarenkaista voi osassa Suomea jo rapsahtaa satasen liikenne­virhemaksu, vaikka yöpakkaset jatkuvat ensi viikolle
22.04.2022Helsingin Uutiset/Etelä-Suomen Media: Se päivä on koko ajan lähempänä, jolloin voit saada nastarenkaiden käytöstä sakot
21.04.2022Yle: Kesärenkaisiin siirrytään jo ympäri Suomen - lämpö on talvirenkaille myrkkyä

Siirry arkistoon »